الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم مرغ مگس خوار را گوگل در آگوست ۲۰۱۳ معرفی کرد. علت اصلی پدید آمدن این الگوریتم این بود که در سالهای گذشته و البته نه چندان دور کاربران گوگل زمانی که موضوعی را سرچ میکردند در نتایج برتر جستجو وبسایتهایی را با موضوعات نامربوط و اسپم مشاهده میکردند.

الگوریتم مرغ مگس خوار را گوگل در آگوست ۲۰۱۳ معرفی کرد. علت اصلی پدید آمدن این الگوریتم این بود که در سالهای گذشته و البته نه چندان دور کاربران گوگل زمانی که موضوعی را سرچ میکردند در نتایج برتر جستجو وبسایتهایی را با موضوعات نامربوط و اسپم مشاهده میکردند.

این سایت های اسپم، که در نتیجه سرچ کاربر نمایش داده میشدند به روش تکنیک های کلاه سیاه سعی داشتند گوگل و کاربران را گول بزنند و زمانی که این اولین نتایج را باز میکردیم صدها پاپ آپ تبلیغاتی برای کاربر می آمد.

در سال ۲۰۱۳ گوگل با معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار توانست این سایت های اسپم و غیر مرتبط با موضوع سرچ کاربر که رتبه بالایی هم داشتند را حذف کند و فقط نتایجی را نشان دهد که کاربر به آن احتیاج دارد.

هدف اصلی مرغ مگس خوار درک مفهوم و عبارت جستجو شده است. گوگل با استفاده از الگوریتم مرغ مگس خوار موفق به درک منطور مخاطب خود در نتایج جستجو شد.

گوگل در سالهای پیش معیار خود را برای نشان دادن نتایج جستجو، کلمه کلیدی قرار داده بود و اینگونه بود که آن کلمه کلیدی هرچه بیشتر در متن تکرار میشد آن وبسایت رتبه برتری میگرفت هرچند نامرتبط باشد. و اما به عنوان مثال اگر دو سال پیش قصد داشتیم مقاله ای در رابط با الگوریتم مرغ مگس خوار بنویسیم برای اینکه در نتایج برتر جستجو گوگل دیده شود چاره ای نداشتیم جز اینکه کلمه مرغ مگس خوار را به عنوان کلمه کلیدی انتخاب کنیم و آن را چند بار در متن تکرار کنیم تا رتبه مناسب از گوگل دریافت کند و دیده شود. و گاهی این تکرار بیش از اندازه کلمه کلیدی درک مفهوم محتوا را برای کاربر دشوار میکرد.

اما با روی کار آمدن الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل دیگر برای نتایج حاصل از سرچ معیار خود را معنا و مفهوم عبارت قرار داد. یعنی در کل الگوریتم مرغ مگس خوار تلاش میکند تا معنی و مفهوم عبارت جستجو شده شناسایی کند.

یکی از مهمترین الگوریتم های گوگل برای افزایش ارزش تکنیک های سئو کلاه سفید، مرغ مگس خوار است.

هدف الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم های گوگل هر کدام با هدف درک بهتر و رضایت کاربر به وجود آمدند و هر کدام وظیفه خاص خود را داشتند. وظیفه الگوریتم مرغ مگس خوار هم درک بهتر کاربر و نشان دادن بهترین نتیجه مرتبط با مفهوم موضوع سرچ کاربر است و شناسایی سایت های اسپم که به نتیجه سرچ مرتبط نیستند و حذف آن ها.

گاهی اوقات کلمه ای را در گوگل سرچ میکنیم که معانی مختلفی دارد اما با کلمه ای که در کنار آن استفاده میکنیم تقریبا معنا و منظور و مفهوم چیزی که میخواهیم را مشخص میکنیم. الگوریتم مرغ مگس خوار برای درک مفهوم این کلمه به گوگل کمک میکند تا نتایج جستجو مرتبط و بهتری را به کاربر نشان دهد.

به عنوان مثال سرچ کلمه ای مثل شیر که دارای چند معنی است با کلمه ای که کنارش میگذاریم مفهوم را میرسانیم. به این معنی که اگر سرعت شیر را سرچ کنیم گراف دانش گوگل مفهوم را برداشت میکند که سرعت شیر منظور حیوان شیر است و به گوگل برای نشان دادن نتایج بهتر و مرتبط کمک میکند.

بهبود سئو سایت با استفاده از الکوریتم مرغ مگس خوار

شما میتوانید با استفاده از الگوریتم مرغ مگس خوار سئو سایت خود را افزایش دهید. کافی است کارهای زیر را انجام دهید:

  1. از کلمات کلیدی متنوع و عبارات توصیفی استفاده کنید
  2. از نشانه گذاری استاندارد استفاده کنید
  3. نرخ پرش را کاهش و زمان حضور کاربر در سایت را افزایش دهید

از کلمات کلیدی متنوع و عبارات توصیفی استفاده کنید

کلمه کلیدی که انتخاب کرده ایم بهتر است بیش از اندازه در مقاله و محتوا تکرار نکنیم به جای تکرار مداوم از کلمه کلیدی میتوانیم از مترادف یا هم خانواده و یا عبارات کلیدی طولانی استفاده کنیم.

همچنین استفاده از عبارات هم معنی و هم خانواده با کلمه کلیدی شانس شما را برای گستردگی کلمات کلیدی و کسب جایگاه افزایش  می دهد. به این کار اصطلاحا مفهوم گرایی در تولید محتوا می گوییم.

از نشانه گذاری استاندارد استفاده کنید

برای اینکه منظور خود را بهتر به گوگل بفهمانیم بهتر است به زبان خودش صحبت کنیم. استفاده از زبان نشانه گذاری گوگل تاثی ر زیادی در سئو سایت دارد باعث میشود که موتور های جستجو راحت تر با سایت ارتباط برقرار کرده و بهتر آن را درک کنند.

گوگل با استفاده از الگوریتم های مختلف تلاش میکند تا مفهوم صفحه را درک کند. حال اگر شما از سیستم نشانه گذاری استفاده میکنید به درک بهتر گوگل کمک میکنید.

نرخ پرش را کاهش و زمان حضور کاربر در سایت را افزایش دهید

بهتر است درسایت خود از اینفوگرافی ها، ویدئو، نمودار و جدول و… استفاده کنید تا کاربر متقاعد کنید که بیشتر در سایت حضور داشته باشد اینگونه نرخ پرش سایت را کاهش دهید.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *