چه کسب و کارهایی به سایت نیاز دارند؟

چه کسب و کارهایی به وبسایت نیاز دارند

در دنیای دیجیتال امروز، که گوگل توانسته است در هر زمان و برای هر مسئله‌ای پاسخگوی کاربران باشد؛ از دست دادن این فرصت طلایی برای هر کسب و کاری ضرر و زیانی به همراه خواهد داشت!

امروزه کمتر کسی را می‌بینید که قبل از دریافت خدمات یا خرید محصولی، آن را در گوگل جستجو نکرده باشد و صفر تا صد خواسته خود را در نیاورده باشد. گوگل نیز به لطف الگوریتم‌های فوق‌العاده خود، تاکنون توانسته است این نیاز کاربران را به خوبی پاسخ دهد. با توجه به این تفاسیر تنها باید به یک چیز دقت کنید؛ اگر می‌خواهید همواره از گزینه‌های انتخابی مخاطب خود باشید، حضور در صفحات جستجو را با داشتن یک وب سایت دست‌کم نگیرید!

اما با توجه به هزینه‌ها و پشتیبانی که یک سایت نیاز دارد؛ آیا وجود آن برای هر شغلی ضروری است؟ چه کسب و کارهایی به سایت نیاز دارند و می‌توانند با آن درآمد خود را افزایش دهند؟

نقش وب سایت در تجارت مدرن

نقش وب سایت در تجارت نوین

یکی از عواملی که به به بقای حضور شما در دنیای دیجیتال مدرن کمک می‌کند؛ داشتن یک وب سایت اینترنتی است که شما را به راحتی در دسترس قرار می‌دهد! امروزه وب سایت‌ها مکانی ایمن و معتبر برای تجارت شناخته می‌شوند و وجود آن‌ها برای شرکت‌های تجاری ضروری است تا بتوانند اعتبار خود را به رسمیت بشناسند و روابط تجاری بهتری داشته باشند.

در نظر داشته باشید که در هر کسب و کاری که فعالیت می‌کنید، رقبای شما می‌توانند با بهره‌گیری از تکنیک‌های طراحی سایت، به صورت قدرتمندتری در دنیای اینترنت حاضر ‌شوند و در این هنگام ایجاد یک وب سایت مناسب برای شرکت خود، حداقل کاری است که می‌توانید برای رشد آن انجام دهید.

مزایای داشتن یک وب سایت برای هر کسب و کار

  1. با ایجاد یک وب سایت می‌توانید به صورت ۲۴ ساعته، خدمات خود را ارائه کنید، محصولات خود را به فروش برسانید و پاسخگوی مشتری باشید.
  2. وجود یک وب سایت اینترنتی برای کسب و کار، رسمیت و اعتبار آن را در دنیای دیجیتال تایید می‌کند و آن را به راحتی در دسترس قرار می‌دهد.
  3. دسترسی راحت و همیشگی وب سایت در کنار اعتبار کافی آن، اعتماد مشتری را جلب می‌کند و منجر به افزایش فروش و درآمد می‌شود.
  4. با ایجاد یک وب سایت می‌توانید به راحتی از بازخورد مشتری آگاه شوید و با تمرکز بر روی نقاط ضعف و قوت خود، به رشد کسب و کار خود کمک کنید.

آشنایی با بیزینس‌هایی که نیاز به وب سایت دارند!

با توجه به اهمیت وجود سایت برای هر کسب و کار و نقش آن به ادامه حیات در دنیای دیجیتال، باز هم بسیاری از شرکت‌ها از ایجاد و طراحی آن طفره می‌روند؛ برخی ایجاد سایت را هزینه اضافی می‌دانند و برخی فکر می‌کنند که نیازی به وب سایت ندارند و بازاریابی اینترنتی تنها برای طراحی سایت فروشگاهی امکان‌پذیر است. در ادامه به معرفی و اهمیت وجود سایت برای بیزینس‌هایی که باید وب سایت داشته باشند؛ پرداخته شده است.

فروشگاه‌های خرده‌فروشی

وبسایت برای کسب و کار خرده فروش

فرقی نمی‌کند چه محصولی از جمله کیف، کفش یا حتی مواد غذایی را به فروش می‌رسانید؛ با وجود یک وب سایت می‌توانید تمامی محصولات خود را با جزئیات به مشتری نشان دهید، کسب و کار خود را معرفی کنید و با پاسخگویی ۲۴ ساعته فروش خود را افزایش دهید. آمارها نشان داده‌اند که امروزه خریدهای اینترنتی با سرعت در حال انجام هستند و در برخی از حوزه‌ها، جای خریدهای حضوری را نیز گرفته‌اند.

رستوران و کافی‌شاپ

سایت برای رستوران و کافه

بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند قبل از رفتن به یک رستوران، منو آن را ببینند تا انتخاب بهتری داشته باشند. با داشتن یک وب سایت، علاوه بر آنکه می‌توانید اطلاعات کلی نظیر آدرس و شماره تلفن خود را ذکر کنید؛ می‌توانید منو خود را به همراه قیمت و حتی عکس غذا و نوشیدنی‌ها در وب سایت به اشتراک بگذارید و حتی با ایجاد قابلیت رزرو و سفارش آنلاین، خدمات‌رسانی بهتری داشته باشید.

خدمات حرفه‌ای

هر حرفه‌ای برای دیده شدن، نیاز دارد تا اطلاعات کامل و مفیدی را برای کاربران خود به اشتراک بگذارد. صفحات سایت به شما کمک می‌کند تا هر در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید از حرفه آرایشی و پزشکی گرفته تا وکالت و حسابداری؛ بتوانید حرفه و خدمات خود را معرفی کنید و حتی نمونه‌ کارهای تخصصی خود را به نمایش بگذارید.

خدمات خانگی

وبسایت برای کسب و کار خدمات خانگی

در پاسخ به این که چه کسب و کارهایی به سایت نیاز دارند؛ می‌توان به مشاغل خانگی همچون لوله‌کشی، برق و حتی نیروهای خدماتی تمیزکاری نیز اشاره کرد. این مشاغل با ایجاد سایت، می‌توانند اعتبار بیشتری برای خود رقم بزنند؛ خدمات خود را معرفی کنند و اطلاعات کلی همچون شماره تماس یا نحوه درخواست خدمات را به نمایش بگذارند.

آنلاین شاپ ها

فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی برای ادامه حیات در میان رقبای خود، باید از بهترین طراحی و خدمات سئو سایت بهره‌مند باشند. ازاین‌رو ایجاد یک سایت حرفه‌ای به آنها این امکان را می‌دهد تا محصولات خود را با توضیحات کافی معرفی کنند و با کمک درگاه‌های پرداختی، خریدی ایمن را برای مشتریان خود فراهم آورند.

فریلنسرها

فریلنسرها در هر حوزه‌ای که فعالیت می‌کنند از برنامه‌نویسی گرفته تا نویسندگان و طراحان؛ با وجود یک سایت می‌توانند خدمات خود را به خوبی معرفی کنند و آگاهی از حرفه خود را افزایش دهند. برخی از آنها نیز با طراحی سایت شرکتی، در قالب یک شرکت اینترنتی مشغول به کار هستند که اتفاقا به اعتبار بالایی نیز دست پیدا کرده‌اند.

مشاورین املاک

وبسایت برای مشاورین املاک

از جمله بیزینس‌هایی که باید وب سایت داشته باشند؛ مشاوران املاک یا به قولی املاکی‌ها هستند که می‌توانند به راحتی اطلاعات املاک را در قالب عکس یا ویدیو در سایت به اشتراک بگذارند. همچنین وجود فیلترهایی همچون قیمت، متراژ یا منطقه به کاربر کمک می‌کند تا به راحتی به خواسته خود دست یابد و با مقایسه، انتخاب بهتری داشته باشد. 

دوره‌های آنلاین و کوچینگ

امروزه آموزش از طریق آنلاین در هر زمینه‌ای به علت هزینه کمتر و دسترسی راحت‌تر، محبوبیت زیادی در میان افراد مختلف کسب کرده است. ازاین‌رو  داشتن یک وب سایت به مربی‌ها و استادان این امکان را می‌دهد تا دوره‌های خود را در آن معرفی کرده و به فروش برسانند و از طرفی کاربران نیز به راحتی آنها را دریافت کنند.

مشاوران و برنامه‌ریزان رویداد

مشاوران و مدیران برنامه‌ریزی که رویدادهای مختلف را از کنسرت گرفته تا برنامه‌های آموزشی برگزاری می‌کنند با ایجاد و طراحی یک وب سایت مرتبط با حرفه خود، می‌توانند رویدادهای خود را معرفی کنند، اطلاعاتی شامل نحوه برگزاری، زمان و مکان آن را به اشتراک بگذارند و در صورت نیاز به صورت اینترنتی بلیت آن را به فروش برسانند.

ویژگی‌های یک سایت مناسب مشاغل

از آنجایی که وب سایت نقش حیاتی در ادامه حیات یک کسب و کار در دنیای پیشرفته امروز ایفا می‌کند و به طور معمول اغلب کسب و کارها به آن نیاز دارند؛ طراحی وب سایت به صورت گسترده توسط توسعه‌دهندگان مختلف انجام می‌گیرد؛ اما آنچه که اهمیت دارد این است که هر وب سایت با توجه به خصوصیات یک کسب و کار طراحی شود تا بتواند بیشترین بازده را داشته باشد. بااین‌حال وجود چند ویژگی مهم، از لازمه‌های یک وب سایت مناسب مشاغل به شمار می‌رود که در ادامه به آنها پرداخته شده است.

  1. دامنه و سرویس میزبانی مناسب

هاست

اولین چیزی که کاربر هنگام آشنایی و ورود به سایت با آن مواجه می‌شود؛ دامنه وب سایت است. دامنه باید به صورت کوتاه و مختصر، برند و کسب و کار شما را معرفی کند؛ ازاین‌رو هرچه نام دامنه با فعالیت شما ارتباط بیشتری داشته باشد، بهتر در ذهن کاربر می‌ماند تا بتواند در هر لحظه شما را به یاد آورد.

همچنین در نظر داشته باشید که توجه به وقت کاربر، به طوری که با بهترین سرعت پاسخگوی آن باشید، از جمله عواملی است که محبوبیت وب سایت شما را افزایش می‌دهد و رضایت کاربر را به دست می‌آورد. به همین علت بر انتخاب سرویس‌های میزبانی خود دقت بیشتری داشته باشید تا بتوانید منحصربه‌فرد ظاهر شوید.

طراحی جذاب و کاربر پسند

منظور از طراحی جذاب، تنها ظاهر و گرافیک سایت نیست! طراحی سایت باید به گونه‌ای انجام شود که کاربر بتواند با کمترین تلاش به خواسته خود دست پیدا کند و با پیمایشی ساده در صفحات سایت جابه‌جا شود. همچنین ویژگی‌هایی همچون استفاده آسان و یادگیری ساده نحوه کار کردن با سایت از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند مانع از احساس سردرگمی کاربر و خستگی آن شود.

محتوای مفید و مرتبط

با توجه به نوع کسب و کار خود، باید با زبانی ساده با کاربران خود ارتباط برقرار کنید. ازاین‌رو از اضافه‌گویی یا تولید محتوایی که به کسب و کار شما ارتباطی ندارد، بپرهیزید و محتواهای خود را در قالب متن، عکس و ویدیو در وب سایت به اشتراک بگذارید. توجه داشته باشید که محتوای شما باید در کمترین زمان ممکن، پاسخگوی نیاز کاربر باشد و بتواند به سرعت اصل کلام را به مخاطب نشان دهد.

اطلاعات تماس و پشتیبانی مشتری

وجود اطلاعات تماس و آدرس شرکت، به تنهایی می‌تواند خیال کاربر را از وجود حقیقی شما راحت‌ کند که در صورت بروز مشکل می‌تواند با شما تماس بگیرد. حال اگر قابلیت پشتیبانی به صورت آنلاین یا حتی تلفنی را بر روی وب سایت خود فعال کنید؛ می‌توانید علاوه بر جلب اعتماد کاربر، آن را برای دریافت خدمات یا خرید محصولات راهنمایی کنید و فروش خود را افزایش دهید.

ادغام با سیستم عامل‌های رسانه‌های اجتماعی

امروزه مخاطبان شما، در شبکه‌های اجتماعی حضور فعال دارند؛ ازاین‌رو باید بتوانید در رسانه‌های اجتماعی مختلف، کسب و کار خود را معرفی کنید و به تبلیغ خدمات یا محصولات خود بپردازید. همچنین فعالیت مستمر در این شبکه‌ها منجر به جذب مشتری‌های جدید می‌شود و به کاربران این امکان را می‌دهد تا از طریق برنامه‌های محبوب خود به کسب و کار شما دسترسی داشته باشند.

ملاحظات بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO)

سئو سایت یکی از مهم‌ترین عواملی است که به رتبه‌بندی شما در فهرست نتایج گوگل کمک می‌کند. با کمک تکنیک‌های سئو نه تنها می‌توانید تجربه کاربری را بهبود ببخشید، بلکه با جلب توجه موتورهای جستجو در صفحات اول گوگل قرار خواهید گرفت و ترافیک بیشتری جذب خواهید کرد.

امنیت وب سایت و حریم خصوصی

امنیت

با توجه به اینکه مشاغل معمولا خدمتی ارائه می‌دهند یا محصولی به فروش می‌رسانند؛ باید اطلاعاتی از کاربر بگیرند تا فرایند خرید را به کامل کنند. ازاین‌رو فراهم آوردن محیطی که بتواند امنیت و حریم خصوصی مشتریان را حفظ کند در اولویت بالایی قرار دارد.

اشتباهات رایج در طراحی سایت

با اینکه امروزه اغلب کارشناسان طراحی سایت و صاحبان کسب و کار به اهمیت وجود وب سایت آگاه هستند؛ اما طراحی آن می‌تواند با اشتباهاتی همراه باشد که مانع از بهره‌وری کامل آن می‌شود. در ادامه چند اشتباه رایج که در طراحی سایت دیده می‌شود؛ نام برده شده است.

  • بی‌توجهی به بهینه‌سازی موبایل
  • نادیده گرفتن اهمیت به‌روزرسانی‌های منظم
  •   نادیده گرفتن بهترین شیوه‌های سئو
  •   ناوبری سخت و طراحی پیچیده
  •   عدم وجود فراخوان برای اقدام واضح (CTA)

تارینوتک؛ طراحی سایت متناسب با نوع کسب و کار شما

اگر شما هم به دنبال قدم گذاشتن کسب و کار خود به صورت رسمی در دنیای دیجیتال هستید تا بتوانید به صورت ایمن و با اعتبار بیشتری فعالیت کنید؛ وقت آن رسیده است که به سراغ طراحی سایت مناسب با فعالیت خود بروید. البته با توجه به نقشی که وب سایت می‌تواند در بازاریابی اینترنتی ایفا کند، طراحی آن مستلزم دقت، مهارت، توجه و خلاقیت است. شما می‌توانید با کمک مشاوران تارینوتک، بهترین نوع وب سایت را برای خود انتخاب کنید و صفر تا صد طراحی آن را به دست کارشناسان با تجربه بسپارید.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *